Kuvassa näkyvä auto meni tänään juhlistamaan kummipoikani 2-vuotisyntymäpäiviä. Sinällään ihan komea auto, mutta siinä on yksi aika iso vika; nimittäin se, että se ei ole traktori....

Koko juttuhan alkoi siitä, että tein kakkupohjat ja kakun täytön jo muutama viikko sitten jolloin juhlien piti alunperin olla. Silloin synttärisankari kuitenkin sairastui, ja minun piti laittaa kakku tuolloin pakkaseen. Kun otin kakun eilen pakkasesta tuntui kaikki olevan vielä hyvin, kakku näytti traktorilta ja ajattelin että kakku vain tarvitsee koristella. Enpä olisi voinut olla enempää väärässä, sillä voikreemin levityksen jälkeen koko komeus lässähti! Tavallisesti käytän kakuissani voikreemipohjaista kakkua, koska siitä tulee jämäkämpi, muttä tällä kertaa käytin tavallista sokerikakkupohjaa. Luulen että tämä sokerikakkupohja ei kestänyt pakastamisesta aiheutunutta kosteutta, vaan pehmeni niin paljon että ei enää pysynyt kuosissa.

Siinä sitä sitten oltiin. Kello oli kymmenen aamulla ja minulla ei ollu todellakaan edessäni koristelua vaille valmista traktoria, vaan epämääräinen auton ja traktorin välimuoto! Mielessäni pyöri seuraavat vaihtoehdot.

A) Minulla on muutama tunti aikaa, joten aloitan homman alusta

B) Heitän koko taikinakasan roskiin ja ilmoitan synttärisankarin äidille että hommaa tällä kertaa valmiin pakastekakun

C) Otan lusikan kauniiseen käteen ja koitan tehdä jotain siitä mitä minulla on

Lopulta päädyin vaihtoehto C:hen vaikka täytyy myöntää, että vaihtoehto B tuntui hyvin houkuttelevalta... =) Lopputuloksen voittekin sitten nähdä kuvasta!