Viime aikoina on noita kakkutilauksia riittänyt melkeinpä joka viikonlopulle, kiirettä on siis piisannut! Tässäpä näitä uusimpia tuotoksia...

Ensinnä valmistui kummitus oman eskarilaismurun syntymäpäiväjuhlille...

...sitten syntyi moottoripyöräkakku tuttavan pojan 16-vuotissynttäreille. Kuvan laatu on jälleen kerran hieman kehnohko... Onneksi hallitsen kakun teon paremmin!

Viimeisimpänä valmistui tämä junakakku entisen työkaverini lapsenlapsen 1-vuotissynttäreille

 

Joka joulu minut valtaa vastustamaton halu tehdä piparkakkutalo.Joka vuosi se on ollut yhtä hankalaa ja yleensä valmistusta säestää muutama lapsilta kielletty sana, sen verran vaikeaa puuhaa se on! Mutta joka vuosi piparkakkutalo on pakko tehdä ja niin oli tänäkin vuonna! Malli tämänvuotiseen taloon löytyi netistä. Alunperin talo on valmistettu Halloween-juhliin kummitustaloksi, mutta minä hieman tuunasin sitä ja niin siitä syntyi mukavan jouluinen herkkutalo. Tämän piparitalon myötä toivottelen kaikille hyvää joulua!

P.s oma erikoismaininta täytyy antaa omille pikkupojilleni, jotka avustivat tänä vuonna talon koristelussa liimaamalla noita karkkeja kattoon. Tuon vaaleanpunainen reunakoristelu on myös vanhemman poikani käsialaa =)